Ескурзии Почивки Круизи

Начало English Bulgarian Facebook
БЕЛЛА ТРАВЕЛ БЪЛГАРИЯ
СОФИЯ ,България
тел:+3592 9800032
e-mail:bgbellatravel@gmail.com
цена до:
Last minute
оферти ЧУЖБИНА
Гърция Хотели
Ескурзии
УИКЕНДИ
Чужбина
СПА хотели
БЪЛГАРИЯ
Резервации
оn-line
ЕКЗОТИКА
ОСТРОВИ
Контакти

 Копаоник Сърбия
Elevation инфо 1056 m - 2017 m (961 m Разлика)
Наклони 55 km30 km19 km6 km
Ски лифт 21
Lift билет RSD 3200, - / прибл. € 27, - (Ден билет главния сезон)
Градове Копаоник

Стара планина / Бабин зъб Сърбия
Elevation инфо 1475 m - 2169 m (694 m Разлика)
Наклони 13 km7 km3 km3 km
Ски лифт 5
Lift билет RSD 1560, - / прибл. € 13, - (Ден билет главния сезон)
Stara Planina/Babin Zub Детайли

  

СКИ КУРОРТ Стара планина се н амира се в близост до град Княжевац, Стара планина е най-голямата планина в Източна Сърбия. Тази висока планинска верига на завладяваща красота и девствена природа е естествена граница с България. 

Тази красавица е покрит със сняг почти пет месеца в годината. Да бъдеш между 1100 и 1900 метра висока, тя има отличен потенциал за изграждане на ски писти дълги алпийски.

Бабин зъб, който се намира на височина 1758 m, е един от най-красивите пейзажи на Стара планина. Ударната скалите на Бабин зъб завършват югоизточно от Миджур (2169 метра висок), най-високият връх на Стара планина и Сърбия. Бабин зъб е защитен природен резерват.

Ски курорт Бабин зъб включва писти на следните места: Konjarnik, Suncana Долина и Маркова ливада. Ски курорт Бабин зъб има четири едноместен лифт Konjarnik с натоварваща конвейерна лента и капацитет от 1400 скиори на час, и T-бар ски лифт Suncana Долина, с капацитет 1200 скиори на час, както и Маркова ливада детска градина с вълшебно килимче.

Jabucko Raviste има първи кабинковия лифт в Сърбия. В осем местен кабинков лифт  скиори от хотела вследствие на седалкови лифта и пистите. Тази част на курорта също има четири едноместен лифт а и ски лифт, така че тя да е свързана и с част на курорта в Бабин зъб. Повече от тринадесет километра от отлични писти, с различни нива на трудност, са подготвени за скиори от всички категории. Отделно от това, в ски курорт Стара планина, има система за изкуствен сняг

 

Копаоник, най-голямата планинска верига в Сърбия, се простира от северозапад на югоизток за 80 km, и има ширина около 40 км в центъра. Най-високата част на Копаоник е просторна Равни Копаоник платото около които се издигат Suvo Rudište и Pančićev Vrh (най-високият връх на 2017 m).
Като най-големия ски център на Сърбия, с добре подготвени писти осигурява наслада за всички категории скиори,от начинаещи създават най-високо ниво скиори способности.

Ски център Копаоник се простира на около 62 километрова за ски пътека
AZ пътища за алпийски AZ Nordic ски.
За любителите на нощно каране на ски пистите е център осветена писта "Little Lake". В допълнение,
за най-малките скиори от А до Я Всички Други Сподели начинаещи, Коджи реални първите стъпки, е осигурено пространство
"ски детска градина" конвейер AZ Carousel SKIN улеснява си сам овладяване на основни умения по ски.


Капаоник има субалпийски климат и и е с право, известна като планината на Слънцето, защото там са почти 200 слънчеви дни през годината. Студената и тежък въздух се насочва далеч към околните долини и басейни, което означава, че зимните температури не са твърде ниски (средната годишна температура на Равни Копаоник е 3.7 ° C).
Сняг пада от края на ноември и остава до май, което е средно 159 дни в годината.

Копаоник се поддава на активен отдих през цялата година и е най-големият и най-известният сръбски ски центъра. 
Система за изкуствен сняг покрива 97% от ски курорта. Системата обхваща пътека: Караман A AZ B, Pancic Top, Deep 1 и 2, Sun Valley, Little Lake, Cross, Krcmar, Kneževske гола, Мали Караман, морска вода, Караман AZ съответните ски маршрути, както AZ ски курорт на Gobelji. Благодарение на системата за изкуствен сняг ски сезон трае по-дълго, и скиори, както начинаещи, AZ Тези, по-тежък може да бъде сигурен, че по време на сезона, че ще бъде в състояние да се насладите е добре подготвените писти.

Всички пътеки са много добре свързана система асансьори AZ ски лифтове, с капацитет над 34 000 скиори на седалката. Тази система се състои от три на шест-седалков лифт, 4 четири подвижни, три фиксирана четириместен автомобил лифт с транспортна лента за товарене на скиори, две двуместен лифт, два кълчища ски лифт "котва" AZ Осъм ски лифтове "чинията" Както AZ три свързващи ски лифтове.

Въжена четириместен автомобил "Pancic Top" по време на целия зимен сезон, но и по време на полета, ОСВЕН скиори сноубордистите AZ, AZ превозва посетителите център самите Коджи SI се справят с зимни спортове, но панорамна гледане център AZ сами се справят с редица други дейности, които ски курорта Копаоник дава. От този сезон е ски център Копаоник, на Gobelji, направени безплатно возене.

Ски курорт Копаоник на 1.770 - 2.017 m (връх Pančić)

Надморската височина на курорта: 1770 м
Най-високият връх: 2017м (пик Pancic)
Обща дължина на ски писти за алпийски ски и Nordic: 62 km
Сноуборд парк с участието на 450 м писта
Сините писти (лесно): 21
Червени писти (средно): 9
Черните писти (трудно): 6
Брой седалкови лифта и ски лифтове: 24 с бебе на ски лифта (11 седалкови лифта, 13 ски лифтове)
Общ капацитет: 32.000 скиори / час
Max. разлика надморска височина: петстотин и дванадесет м
Най-дългата ски писта: 3,50 км
Брой на ски писти в съответствие със стандартите на ФИС: 3
Night ски писта: Small езеро - 450 м
Free-езда писта: Gobelja

Хотели - Копаоник

Grand Hotel и Spa, Копаоник 4 **** се намира в Копаоник, най-престижния ски център в Сърбия, само 1770 метра над морското равнище. ... още € 124.00 най-ниската цена за нощувка

Семеен хотел Фамилия Анджела 4**** Hotel Анджела се намира 1770 м над морското равнище с изглед към Копаоник, и в сърцето на Националния парк. ...  € 85.00

Apartments Konaci Hotel 4**** Копаоник Местоположение: в самия център на Копаоник, в непосредствена близост до ски пистите реновиран през 2012 г., чисто нов още€ 68.80 най-ниската цена за нощувка

Коледа и Нова Година 2016 във Falkensteiner Hotel Stara Planina 4*, Сърбия

Коледа и Нова Година 2016 във Falkensteiner Hotel Stara Planina 4*, Сърбия
7Нощувки
120 €
Hotel Stara Planina 4*, Сърбия ол инклузив Acquapura СПА

Grand Hotel & Spa **** Копаоник

 Grand Hotel & Spa **** Копаоник
2 намерени, страница 1 от общо 1  1 

123.BG Ltd