Ескурзии Почивки Круизи

Начало English Bulgarian Facebook
БЕЛЛА ТРАВЕЛ БЪЛГАРИЯ
1000 СОФИЯ ,България
ул Алабин 29
тел:+3592 9800032
e-mail:bellatravelbg@gmail.com
цена до:
Last minute
оферти ЧУЖБИНА
Гърция Хотели
Ескурзии
УИКЕНДИ
Чужбина
СПА хотели
БЪЛГАРИЯ
Резервации
оn-line
ЕКЗОТИКА
ОСТРОВИ
Контакти

 Каталог на хотели и писти

Ски Вал Гардена

В Вал Гардена е един от най-популярните дестинации за ски през Северна Италия. В зашеметяващ пейзаж на Доломитите в съчетание с относително лесен достъп от главния север-юг магистралата означава, че всички три от ски курорти в долината са на списък на всички, които искат истински италиански ски ваканция.

Ortisei е основният град в долината, Selva е най-известният ски курорт, и Санта Кристина свързва двата заедно от средата.

В Вал Гардена също предвижда ски връзки нагоре и надолу по долината, както и върху популярната верига Sella Ronda целия масив Sella, докато някои от останалите курорти Доломитите се разчита на автобусни линии да се запази връзката става.

Първият ски в долината започва през 19-ти век и първото състезание ски се проведе през 1908 г. от Passo Gardena определяне на зоната над Селва. Първият автомобил на кабел обаче е построена през Ortisei, а след няколко години по-късно от тези в Санта Кристина и Selva.

Светът на долината постави огромен обем от работа в организирането на ски-състезания да поставят своите курорти на картата и техните усилия бяха възнаградени не само с местните ски състезатели шампион, но и с постановката на 1970 Световното първенство.
Вал ди Fiemme е в рамките на Доломити Суперски ски зона, с 669 маркирани ски писти.

В Вал ди Fiemme Ски зона включва италиански Ски курорти на обща стойност от 126 отделни писти. Вал ди Fiemme лифт карта Ви дава възможност да карате ски или сноуборд в една от ски курорти Alpe Cermis, Алпе ди Pampeago, Bellamonte - Alpe Lusia, Cavalese, Latemar, Passo Lavaz? - Oclini и Passo Rolle.

По пистите над 2500 м, ски и сноуборд е гарантирано през целия сезон.

Пътуване в Вал ди Fiemme - въздушен
Има три летища в рамките на два часа път с кола, така че ски почивните дни, сноуборд почивките и краткотраен отдих ски за ди Fiemme Вал са напълно осъществими.

Каране на ски във Вал ди Fiemme
Всички нива на скиор способности, от начинаещи до експерти са добре взети под внимание във Вал ди Fiemme.

Сноуборд във Вал ди Fiemme
Вал ди Fiemme предлага някои добри борда.


Основните пътни връзки, които ви позволяват да достигне до Вал ди Фаса:

с автомобил
Основни точки за достъп до долината, идващи от A22, Brennero магистралата:
Ора / Egna излизане: СС 48 деле Dolomiti - Passo San Лугано - Вал ди Fiemme - Вал ди Фаса (разстояние 45 км). Нов околовръстен път от Моена на Вал ди Фаса.
Болцано Nord излизане: SS 241 Grande Strada деле Dolomiti - Passo Costalunga - Вал ди Фаса (разстояние 37 km)
Други начини за достъп:
SP 346 дела Passo San Pellegrino - Моена (нов околовръстен път)
SP 641 дела Passo Fedaia - Canazei
СС 48 дела Passo Pordoi - Canazei
SS 242 дела Passo Sella - Canazei
с влак
Най-близко гарите: Тренто, Болцано и Ора
Информация и срокове:
- Ferrovie дело Stato (Италия държавни железници "ЕАД)
- Deutsche Bahn AG (Немски железници)
с автобус
Ежедневни автобусни линии от жп гарите в Тренто (Трентино TRASPORTI), Болцано (ЕАД) и от Ора (ЕАД), промяна в Predazzo. Билети могат да бъдат закупени на съответното билет-офис или директно в автобуса.
И, като алтернатива, има седмично връзки с треньора линии от главните градове на Италия (Милано, Генуа, Венеция, Пиза, Парма, Mantuan).

С Skipass Доломити Суперски имате достъп до всички лифтови съоръжения в Доломитите с 500 km взаимосвързани склонове около Sella Group и общо 1.220 km пистите в 12 зони. Нисък и стръмни писти, лесен и екстремно спускане със ски писти. Най-модерни съоръжения, лифтове и романтични хижа опит алпийски. Има много изненади и предлага ви очаква!

С добри условия сняг Sellaronda трябва да бъде отворен по едно и също време.

 skipass е валидна за напълно 83 лифта и 175 километра писти във Вал Гардена, доколкото е Passo Sella и Passo Гардена, а също и на Алпе ди Siusi.

 

Коледни и новогодишни предложения за ски в Италианските Алпи.

Коледни и новогодишни предложения за ски в Италианските Алпи.
ски в Италианските Алпи. 2010/11 7 дни
1 намерени, страница 1 от общо 1  1 

123.BG Ltd